top of page

Over ons

Subsidie Advies Centrum Emmen is in januari 2000 opgericht en heeft zich sinds die tijd weten te ontwikkelen tot een betrouwbare partner in de noordelijke subsidieadvies markt. 

 

In de afgelopen jaren zijn we ons voornamelijk gaan specialiseren in subsidies voor innovatieve projecten. De overheid zet innovatie aldoor hoger op de politieke agenda, omdat innovatie de basis is voor behoud en uitbreiding van werkgelegenheid en de kwalitiet van de samenleving enorm verbetert. Middels subsidie wil de overheid innovatie stimuleren.

 

Naast subsidie op innovatie zijn er tal van andere activiteiten binnen een organisatie die in aanmerking komen voor subsidie. Door onze ervaring en toegang tot meer dan 1500 regelingen en fondsen kunnen wij voor ieder bedrijf een passende subsidie vinden.Vanwege de werkwijze van Subsidie Advies Centrum Emmen zullen de meeste bedrijven ons kantoor niet van binnen zien, daar de dienstverlening wordt uitgevoerd waar het plaatsvindt: binnen uw bedrijf.

Kortom: Heeft u een innovatief bedrijf, gaat u investeren of een bijzonder project ondernemen. Stem dan vooraf de subsidiemogelijkheden goed af. Niets is zo vervelend om achteraf te weten te komen dat uw project subsidiabel had kunnen zijn.

 

Crowdfunding -www.kickstarter.com -  is aldoor meer in opmars. Voor u ook interessant om eens te kijken of er subsidie mogelijk op uw idee.

Adviseur
Erwin Hemme

Erwin Hemme is adviseur sinds de oprichting van subsidieadviescentrum / subsidieland in 2000.

Deze jarenlange ervaring heeft hem gevormd tot een subsidiespecialist  voor MKB bedrijven. Vacature

We zijn op zoek naar een gemotiveerde subsidieadviseur.

Kenmerken:

- Enige ervaring op het gebied van MKB subsidies

- Technisch achtergrond (opleiding of werk)

- Open en no-nonsense karakter

- Zelfstandig kunnen werken

- Relevant netwerk van potentiële klanten

bottom of page